Om mig

FullSizeRender2

Hej :)

Mit navn er Isabel.
Jeg er 26 år og er netop flyttet med min mand og vores lille westie fra skønne 40 kvm på Frederiksberg til min hjemby – en lille by ved Roskilde Fjord, og bor nu i det skønneste parcelhus fra 70’erne på 160 kvm.
Her på bloggen deler jeg mit liv her på parcellen med bl.a. indretning, DIYs og det at være ung, nygift og på vej ud i livet.

I min tid på Frederiksberg i en meget lille lejlighed med en underlig grundplan og skæve vægge lærte jeg, hvor vigtig indretning og nytænkning er for at trives i hjemmet. Efter at vores lejlighed blev solgt på rekord tid her i foråret 2015, er vi flyttet i mere landlige omgivelser ved Roskilde Fjord, og min mand og jeg står derfor nu overfor at skulle forvandle vores velholdte 70’er parcelhus til VORES hjem.

Jeg er igang med at skrive speciale på min kandidat i Human Nutrition på Københavns Universitet og min mand er uddannet VVS’er – så du kan næsten regne ud, at jeg får alle ideerne og min stakkels mand får lov til at føre dem ud i livet 😉

Jeg håber, at du vil læse med :)

4 thoughts on “Om mig

 1. Anne Sofie says:

  Hej Isabel.

  Jeg håber du har det godt, det ser sådan ud :)

  Tillykke med dine fine nye blog. Jeg driver bedreblog.dk hvor vi b.la. deler tips til blogging, så du må endelig kontakte os hvis du har nogen problemer.

  Venlig hilsen Anne Sofie (som du læste fødevarevidenskab med en gang )

  • Isabel // Parcellen.dk says:

   Gud.. Hej Anne Sofie,

   Det har jeg ihvertfald. Jeg håber også, at du har det godt :)
   Bedreblog.dk skal jeg helt sikkert nok få brug for. Super blog/hjemmeside du har fået op og køre. Du skulle vel ikke have en løsning på når man ikke kan finde sin blog på bloglovin’? 😉 Jeg er ved at blive vanvittig.

   Mvh. Isabel

   • Anne Sofie says:

    Jo tak jeg har det også godt :)

    Du kan gå ind på Bloglovin og søge efter http://parcellen.dk/. Når den så ikke kommer frem trykker du på “Add blog to bloglovin” knappen der vises efter søgningen og så tilføje din adresse. Så bør den blive tilføjet inden for et par timer.

    • Isabel // Parcellen.dk says:

     Det har jeg prøvet et par gange :/ Jeg har også prøvet at skrive til Bloglovin’ men intet svar. Hmmmm…
     Har lige prøvet at tilføje den igen :)

     Tak :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *