Første måned på parcellen.dk med 950 nye venner

Fil 25-08-15 00.58.03

Der er allerede gået en måned og lidt til endda.

Jeg var meget aktiv den første tid på bloggen, men den sidste tid har jeg ikke kunne følge med. Jeg har måtte erkende, at jeg ikke helt kan holde samme standard her jo tættere min aflevering af speciale kommer. Men bloggen er bestemt ikke glemt, og jeg skal nok komme stærkt igen. Bloggen fik en flyvende start med fuld opbakning fra en masse søde mennesker fra min skønne by, og det er forståeligt nok stilnet lidt af.

Der har været næsten 950 unikke personer fra 245 byer forbi parcellen.dk på den første måned, og der er blevet vist næsten 5.500 sider. Det siger jer måske ikke så meget, men for mig er det helt vildt fantastisk. Det er så fedt at møde folk som kender nogen, som kender nogen, som kender mig og min blog, og som har anbefalet min blog til dem. TUSIND TUSIND TAK!

Velkommen til jer der er nye, og velkommen tilbage til jer der følger trofast med.

Jeg er vild med det :)

Fil 25-08-15 01.08.49

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *